MENU
×
PROFESSIONAL
DOCTORATE

Online infosessie Professional Doctorate

Wil jij jezelf ontwikkelen tot een hooggekwalificeerde professional die in staat is te interveniëren in complexe praktijksituaties? Dan zou de Professional Doctorate (PD) programma wel eens precies geschikt kunnen zijn voor jou! De PD is het eigen doctoraatstraject van hogescholen.

Benieuwd naar wat het PD-traject voor jou kan betekenen en hoe het werkt? Meld je dan aan voor onze online infosessie over het pre-PD-traject en de PD op 21 mei 2024, van 13:00u tot 14:00u.

Tijdens de infosessie zullen we kort toelichten wat de achtergrond van de PD is, hoe het programma georganiseerd is, wat de verschillen zijn tussen een PD- en een PhD-traject, welke vier kernrollen centraal staan binnen de PD, hoeveel PD-posities er beschikbaar zijn per hogeschool/domein, en wat de aanmeldprocedure inhoudt.

Daarnaast zullen we uitgebreid ingaan op het pre-PD-traject dat gepland staat voor dit najaar: wat staat er op het programma, wie zullen de vijf sessies verzorgen, wat wordt er van jou verwacht tussen de sessies door, en hoe kun je je hiervoor aanmelden.

Benieuwd naar wat de Professional Doctorate te bieden heeft? Schrijf je dan nu in voor de online infosessie.

Meer nieuws

Pilot Professional Doctorate
22/04/2024
Ambitie voor de professional doctorate: bijdragen brede welvaart
Pilot Professional Doctorate
16/03/2024
Vijf nieuwe PD-kandidaten goedgekeurd
Pilot Professional Doctorate
30/01/2024
Derde ronde PD-kandidaten gehonoreerd
Pilot Professional Doctorate
08/01/2024
Oriënteren en voorbereiden op PD-traject
Vijf bijeenkomsten in voorjaar 2024
Kunst + Creatief
05/01/2024
PD-kandidaat Risk Hazekamp van Kunst + Creatief presenteert eerste publicatie