MENU
×
PROFESSIONAL
DOCTORATE

Regieorgaan SIA keurt zeven nieuwe kandidaten goed in vijfde ronde

Het Regieorgaan SIA heeft in de vijfde ronde zeven kandidaten goedgekeurd. Vier daarvan gaan aan de slag in het domein Kunst+Creatief, twee ervan in het domein Leren & Professionaliseren en één in het domein Maritiem. In totaal zijn er nu 39 kandidaten goedgekeurd.

In de eerste ronde van 2024 zijn zeven veelbelovende kandidaten geselecteerd om aan de slag te gaan in drie verschillende domeinen. Het Regieorgaan SIA heeft hun goedkeuring verleend, waardoor het totale aantal goedgekeurde kandidaten nu op 39 staat.

Hier is een overzicht van de nieuwe kandidaten en hun respectievelijke domeinen:

  1. Kunst+Creatief: Vier nieuwe kandidaten voegen zich bij de negen reeds goedgekeurde kandidaten in dit domein. Sophia Bardoutsou, Panagiotis Panagiotakopoulos, Carlo De Gaetano en Raymond Vermeulen zullen hun creatieve talenten inzetten.

  2. Leren & Professionaliseren: Bert van Velthooven en Emely Meijerink treden toe tot de vijf reeds goedgekeurde kandidaten in dit domein. Ze zullen zich richten op onderwijs en professionele ontwikkeling.

  3. Maritiem: Huibert-Jan Lekkerkerk krijgt een collega in dit domein, namelijk Diego de Leon Wug. Samen zullen ze werken aan maritieme vraagstukken.

De verdeling over de zeven domeinen na de vijfde ronde is als volgt:

Het Regieorgaan SIA heeft een uitgebreid nieuwsbericht gepubliceerd over de laatste zeven kandidaten. Meer informatie over de eerste 32 kandidaten en de lopende PD-trajecten.

Meer nieuws

Pilot Professional Doctorate
22/04/2024
Ambitie voor de professional doctorate: bijdragen brede welvaart
Pilot Professional Doctorate
15/04/2024
Online infosessie Professional Doctorate
Pilot Professional Doctorate
16/03/2024
Vijf nieuwe PD-kandidaten goedgekeurd
Pilot Professional Doctorate
30/01/2024
Derde ronde PD-kandidaten gehonoreerd
Pilot Professional Doctorate
08/01/2024
Oriënteren en voorbereiden op PD-traject
Vijf bijeenkomsten in voorjaar 2024